Meehelpen

Als boerderij zijn we altijd op zoek naar hulp, want hoe meer handen hoe lichter het werk. Maar ook een financiële bijdrage is altijd welkom.

De boerderij draait voor een groot deel op vrijwilligers, onze leden/donateurs en giften van diverse mensen/bedrijven. Zonder de de bijdrage van tijd, geld en/of kennis van al deze honderden mensen kunnen wij niet bestaan zoals we nu doen. En om een stap terug te moeten doen is natuurlijk nooit leuk; maar gelukkig hebben we dit nog nooit hoeven doen en zijn we alleen maar gegroeid in het aantal activiteiten en dieren (al zitten we daar nu wel aan het maximale wat voor ons qua ruimte mogelijk is). Toch blijven we nooit stil zitten en hopen we elke keer weer een beetje te vernieuwen door bijvoorbeeld nog mooiere hokken neer te zetten of leuke nieuwe speeltoestellen aan te schaffen voor de kinderen.

We hopen dat alle mensen die ons steunen dit nog lang zullen blijven doen, op wat voor manier dan ook, en dat u ons op de een of andere manier ook zult steunen mocht dit niet al het geval zijn.

Bij Kinderboerderij de Pijp werken wij volgens het principe "in veilige handen", zodat wij een zo veilig mogelijke werkomgeving kunnen creëren voor iedereen. Wil je meer hierover weten? Klik dan hier.