Welkom op ons blog

dierendag 4 oktober

woensdag 4 oktober vieren wij dierendag op de kinderboerderij. Van 11.00 tot 16.30 is iedereen van harte welkom. Lees meer wat er te doen is 

Lees meer »

vacature dierverzorger

Onze kinderboerderij is op zoek naar een enthousiaste nieuwe medewerker. Lees meer in de vacature en solliciteer via onderstaande link: werken bij Combiwel

Lees meer »

nieuwe dwergkonijnen

12 september 2023: Onze nieuwste bewoners! 4 mannelijke dwergkonijnen. Als ze oud genoeg zijn worden ze gecastreerd en worden het de nieuwe vrienden van konijn Cleo.

Lees meer »

Nieuwe speelhoek buiten

0p 1 september 2023 is de nieuwe kabouterspeelhoek geopend. De kinderen konden niet wachten om te gaan spelen, kropen alvast onder het lint door.

Lees meer »

Glijbaan weer toegankelijk

Sinds 30 augustus kan er weer heerlijk van de glijbaan op de stolpweide gegleden worden. De schapen en geiten genieten duidelijk van al het lekkere groen waar ze bijna in verdwijnen. De geiten trotseren er zelfs de regen voor.

Lees meer »

nieuwe pony

Joehoe!!! Ik wil mij even voorstellen. Mijn roepnaam wordt Lola, officieel heet ik dan Lola Gitta. Ik ben een 3 jarige merrie. Mijn moeder is een kruising Shetlander/Welsh en mijn vader een kleine Tinker . Ik heb nu stokmaat 1,22 cm en misschien groei ik nog een heel klein beetje. Ik ben tot ik 2,5 jaar was bij mijn moeder gebleven. Als veulen was ik lichter van kleur maar nu ben ik bijna helemaal donkerbruin/zwart. Ik heb 1 wit sokje en een bles en kol op mijn hoofd. Ook heb ik een prachtige dikke staart. Ik ben nog niet echt ingereden, daar ben ik nog te jong voor. Sinds kort zit er af en toe even iemand op mijn rug, dat vind ik prima. Heel binnenkort verhuis ik naar mijn ‘forever home’ Kinderboerderij de Pijp. Ik ben benieuwd hoe het wonen in de hoofdstad mij gaat bevallen en kijk uit naar de kennismaking met mijn nieuwe kudde genoten.

Lees meer »