Medewerkers

Om de kinderboerderij draaiende te kunnen houden hebben we 5 parttime medewerkers die bij ons gedetacheerd zijn. Deze vijf personen zijn verantwoordelijk voor het dagelijks draaiende houden van de kinderboerderij en dat waar mogelijk de dagelijkse activiteiten gewoon hun doorgang vinden.

De beheerders + assistent:

Deze 3 personen zijn dagelijks bezig te zorgen dat alle dieren netjes verzorgd worden en sturen hierin ook een groot deel van de vrijwilligers aan. Verder zijn zij natuurlijk verantwoordelijk dat als er een dier ziek is deze van de nodige zorg word voorzien en ons dierenbestand gevarieerd en leuk blijft. En als laatste maar tegenwoordig wel zeer belangrijk beheren zij ook de administratie rond de dieren die dagelijks bijgehouden moet worden.

Educatief medewerkster:

Deze dame is verantwoordelijk voor de lessen. Zij begeleidt de kinderen en hun docent tijdens alle leuke, actieve en educatieve lessen die onze boerderij rijk is. Verder verzorgt zij ook het dieren knuffelen, de knutselworkshops. hiernaast houdt zij zich natuurlijk ook bezig met het inroosteren van deze lessen en alles wat hier verder omheen moet gebeuren.

Technische dienst:

Deze  man werkt dagelijks weer aan het onderhoud van de boerderij en doet allerhande kluswerk. Bijna alles wat er op de kinderboerderij is uit eigen handen van een kastje of plankje ergens tot aan volledige stallen en volières. Ook word er natuurlijk geprobeerd de boerderij steeds mooier en fijner te maken voor de bezoekers.