Vaste activiteiten


Al onze vaste activiteiten zijn vrij toegankelijk! Wel geldt hierbij wie het eerst komt wie het eerst maalt; er kunnen maar een maximaal aantal kinderen meedoen. Onze vaste activiteiten bestaan uit: knutselen, dieren knuffelen en ponyrijden.

De activiteiten zijn niet bedoeld voor georganiseerde groepen, zoals B.S.O.’s.


Knutselworkshop

Elke woensdag: van 14.30 tot 16.00 uur

Elke woensdag wordt er weer een andere knutselactiviteit georganiseerd waar kinderen tussen de 3 en 14 jaar zich helemaal kunnen uitleven (3 en 4 jarigen onder begeleiding van ouder). De activiteit kan uiteenlopen van het bakken van koekjes tot het knutselen van een cavia uit papier en wol met natuurlijk wiebeloogjes om het af te maken. Alles komt voorbij. Dus kom een keer langs en laat je verrassen!

 

Dieren knuffelen

Maandag- en dinsdagmiddag van 16.00 tot 16.30 uur
Elke woensdag: van 13.30 tot 14.00 uur

Vrijdagmiddag van 15.00 tot 15.30 uur

Onder voorbehoud op

zaterdag van 15.00 tot 15.30 uur ( mits er voldoende vrijwilligers zijn ).

Altijd leuk om een cavia of konijn te aaien en heerlijk te borstelen. Alle leeftijden zijn welkom, zolang je je maar rustig gedraagt. 

Ponyrijden

Geen vaste dag meer. Puur geluk hebben dus als je het treft dat er genoeg begeleiding is voor deze activiteit

Het ponyrijden is een activiteit voor de kleintjes. Lekker op de rug van Macho een rondje door de weide. Helaas is dit wel een activiteit waar genoeg vrijwilligers voor aanwezig moeten zijn en kan jammer genoeg ook niet doorgaan als het heeft geregend.