Sponsor een dier

Sponsor een dier is tijdelijk niet mogelijk, er wordt gewerkt op dit deel van de website.

Hoi! Ik ben Macho de shetland pony en ik heb supertof nieuws! Vanaf heden kun je mij en de andere dieren van de kinderboerderij ook financieel helpen door ons te sponsoren! 

Wil jij ons en onze verzorgers helpen en ieder jaar een leuk verhaaltje ontvangen over het door jou gekozen dier? En (alleen als je dat leuk vindt natuurlijk) ook met je naam op een plekje op de kinderboerderij komen te staan, zodat iedereen weet dat jij onze harige knuffelwezens een hart onder de riem steekt?  Lees dan snel hieronder verder!

Pootjes, likjes en natte neusjes van de dieren en een extra hoefje van mij, Macho! Hihihihi!

Hoe werkt het?

Het is bij ons mogelijk om één (of meer) van onze dieren op de Kinderboerderij te sponsoren. Met jouw jaarlijkse bijdrage zorg je ervoor dat wij jouw favoriete dier(en) kunnen verzorgen. En natuurlijk houden wij je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates rondom het dier dat je sponsort. Mocht je het leuk vinden dan plaatsen wij je naam op het (digi) sponsorbord op de kinderboerderij!

Voor een overzicht van al onze dieren met namen erbij, kun je een kijkje nemen op De Dieren pagina. En natuurlijk kun je ze ook op de boerderij komen bezoeken.

Hier vind je de prijslijst en voorwaarden die gelden voor het sponsoren van onze dieren. 

Ben je enthousiast en wil je graag jouw favoriete dier(en) sponsoren?

Een sponsoring cadeau doen

Maak iemand blij met een sponsoring door deze cadeau te doen! De sponsoring geldt voor de duur van één jaar en stopt hierna automatisch. De ontvanger krijgt van ons bericht over het gekozen dier en een aantal leuke nieuwtjes en weetjes. 

Hier vind je de prijslijst en voorwaarden die gelden voor het cadeau doen van een sponsoring van onze dieren. 

Ben je enthousiast en wil je graag iemand verrassen?