Vanaf nu stellen we niet alleen de dieren aan jullie voor maar ook onze onmisbare vrijwilligers.

 Deze keer een wel heel bijzondere en bijzonder veelzijdige. Dit is Koen de Kloet die als zoon van de inmiddels gepensioneerde beheerder Marjan al vanaf zijn geboorte veel op de Kinderboerderij te vinden was.

Zo'n 25 jaar geleden gestart als Jeugdvrijwillig in de dierverzorging en daarna ook als klusser en bouwer. Hij vervult intussen ook al jaren de belangrijke taak van penningmeester in het bestuur van de boerderij en ‘last but not least’ is hij onze dierenarts.

Dit is Christiaan, al heel lang bij ons aan het werk als vrijwilliger.       Hij is als 11 jarige gestart als Jeugdvrijwilliger en is al jaren               een vaste waarde op zaterdag en zondag.

Steve en Sabrina in 2024 alweer 25 jaar werkzaam op de zaterdagochtend (vooral bij de geiten en de schapen) worden even in het zonnetje gezet.

 Dit is Jamie, een vaste waarde op de zondag. Na een dag hard werken is het heerlijk om uit te puffen en na te praten in het zonnetje in het gezelschap van onze katten.

Dit is Vonne die vooral geniet van het verzorgen van de varkens.

"Dit is Charlotte die onder andere onze nieuwe website gemaakt heeft.

Dit is Lorenzo die naast keutels ruimen ook graag helpt bij het ontwormen van de geiten en schapen

Dit is Bas, hier even aan het pauzeren met knuffelkip Plok

maar meestal te vinden bij de schapen en de geiten.

Dit is Christine, die naast dat ze geweldig helpt bij het knutselen en dieren knuffelen ook verantwoordelijk is voor het verschijnen van het kabouter volk op onze boerderij.

Dit is Frederique, die op de dinsdag schoon komt maken bij de pony, de ezels en de varkens 

Jeremy met Vondel. Hij werkt zaterdag.

Emely met Vondel bij het knuffelen van de cavia's. Ze is er donderdagmiddag en doet graag de cavia's en de konijnen.

Tori met Vondel, werkt op de zaterdag