Super cool place

Dit meisje wil haar net geknutselde koningsketting aan de koning laten zien

3 mei 2022:  Vanmiddag hebben we koffiekopjes bekleed met een laagje klei en daarna schelpjes er in gedrukt. Zo is het bijv. een sierpotje geworden voor een plantje. Dit meisje (eerste foto) is met haar ouders en broer op vakantie in Nederland. Ze komen uit Ecuador. Morgen vliegen ze terug. Vandaag, op de laatste dag van hun vakantie, ontdekten ze de kinderboerderij. Ze vonden het geweldig. En ze hebben meegeknutseld. Hier toont ze trots haar zelfgemaakte souvenir voor haar oma Lola! hier om een tekst te typen.

Dit meisje heeft haar knutselwerkje gemaakt voor haar moeder: 'Ik heb thuis op mijn kamer een huisje waarin ik het verstop, dan is het zondag op Moederdag een verrassing'

1 van de pasgeboren lammetjes begint te sabbelen aan dit jurkje. "Hij wil mijn jurk opeten", roept het meisje uit, "dat komt natuurlijk omdat er allemaal bloemetjes op staan!"

Deze meisjes hebben zich eindeloos vermaakt in de keuken van hun "restaurant". Ze hebben het "Magie" genoemd, omdat ze alles kunnen maken wat je maar wilt eten. Zo kreeg ik in 10 minuten een pannenkoek, een pizza, een milkshake en ijs met slagroom voorgeschoteld in dit all you can eat restaurant. En het was ook nog gratis! 

Het schaapje van Noëmi ( die niet op de foto wil ). Als ze klaar is verlaat ze huppelend en zingend de educatieve ruimte "schaapje schaapje heb je witte wol, ja baas ja baas drie zakken vol" etc.

Dezelfde Noëmi ( die nog steeds niet op de foto wil ) heeft het alfabet op het bord geschreven. Ze is 5 jaar. Haar vriendinnetje kijkt vol bewondering naar haar, Noëmi zingt buiten beeld het bijbehorende  alfabetliedje.